Terlik Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

06-07-2021 09:34
Terlik Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Terlik Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

Sadece yaz aylarında değil, terlikler aslında yılın her dönemi geniş bir kullanım alanına sahip. Ayakkabı için satın alma kararı verirken gösterilen titizliğin aynısı, terlik seçiminde de gösterilmeli, zira yanlış terlik, hem konfor hem de sağlık konusunda problem çıkaracaktır.

Terlik Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Satın alma kararının en basit adımı gibi görmeyin; doğru ölçüyü bulmak, kullanıcıların günlük hayatın sık hata yapılan konularından biridir. Hataya sebep olan şey, ayakkabı ölçüsünü terlik için de kullanmak.

Kalıba bağlı olarak bazı modellerde ayakkabı numaranız, terlik için de doğru ölçüyü verebilir, fakat terlik modelleri arasında ölçü çoğunlukla farklı olmakta. Farkı yaratan, terliklerde topuk kısmının açıkta kalması.

Bahsi geçen detaydan dolayı terliklerde, kullanılan ayakkabı numarasından küçük numara daha uygundur. Bu çoğunlukla, ayakkabı numarasından bir numara küçük terlik ölçüsü demek. Bu da ayak sağlığını olumsuz yönde etkiler.

Yalnızca küçük numara değil, tercih edilen büyük numara da konfor konusunda soruna yol açar. Söz konusu ortopedik tasarımlarsa, terlik ölçüsünün ayak ölçüsünden büyük olması, ortopedik tasarım avantajlarından yararlanmayı engeller.

Terlik üzerinde yazan numara, ölçü konusunda tek başına yeterli ve sağlıklı bilgi vermeyebilir. Terlik kalıbı nedeniyle kimi zaman, kullandığınız numaraya sahip terlikler ayaklarınıza büyük ya da küçük gelebilir. O nedenle, terlikleri mutlaka giyerek deneyin. Bu, hem doğru ölçüyü bulmak hem de terliğin konfor durumu hakkında bilgi edinmek için gereklidir.

 

Deneme yaparken mutlaka her iki terliği de giyin ve birkaç adım yürüyün. Oturarak yaptığınız deneme, konfor ve ölçü konularında doğru bilgi vermeyecektir. Biz Solmazlar ayakkabı olarak ;

Terlik seçenekleri arasında bayan terlik , erkek terlik , plaj terliği , ev terliği , parmak arası terlik , panduf , kadın panduf , günlük terlik , ışıklı terlik , ortopedik terlik , sabo terlik , banyo terliği , 45 46 47 48 numara terlik , ev ayakkabısı, topuklu ayakkabı gibi çeşitlerimizle size kaliteli ürünler sergilemeye özen gösteriyoruz.

Solmazlar ayakkabıda bulunan parmak arası terlik modelleri, ev terliği modelleri ve daha birçoğu sizin rahatlığınız düşünerek tasarlanmıştır. Ayak sağlığını ve rahatlığını düşünenler bu modelleri tercih edebilirler.

Parmak arası terlik fiyatları, sabo terlik fiyatları, panduf modellerinin ve diğer çeşitlerimizin fiyatlarının uygunluğu da sizin için tercih edildi.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.