Polaris Terlik Modelleriyle Neleri Kazanabilirsiniz?

03-02-2021 13:31
Polaris Terlik Modelleriyle Neleri Kazanabilirsiniz?

Polaris Terlik Modelleriyle Neleri Kazanabilirsiniz?

Polaris terlik ve ayakkabı üretiminde ki kalitesiyle her geçen gün müşteri kitlesini artırmaya devam ediyor. Yazlık, kışlık kullanımlar için özel olarak hazırlanan ürünlerin tasarımları da etkileyici estetiğine her geçen gün değer katıyor. Polaris terlik modellerinin en önemli avantajlarından biri de müşterilerin ilk aradığı özellik olan uzun süre kullanım.

Ayakların sağlığı ve konforu için nokta atışı marka olan Polarisin üstün kalite standartlarında müşterilerine sunduğu ürünler zengin kategorisiyle kullanım amaçları konusunda da çeşitlilik sunuyor. Polaris sandalet ve terlik ürünlerini talep eden her yaştan müşteri kitlesi bulunduğu için bu ürünlerin tasarımı bilişsel, fiziksel gelişimler göz önüne alınarak çocuklar için farklı görünümlerde, gençler için farklı görünümlerde temin edilebilmektedir.

Polaris terlik modellerinin zengin çeşitliliğinden faydalanarak ayaklarınızda en iyi konforu sağlamayı ister misiniz? Bu yazımızda bu konforu en iyi şekilde sağlamak için size bir rehber olmaya çalışıyoruz.

Yazlık ve kışlık olarak kullanabileceğiniz birçok çeşitte yer alan ürünlerimiz ve bu ürünlerin görselleri aşağıda kategori başlıkları altında yer almaktadır.

Polaris Konforlu Terlik Yapısıyla Kazanacağınız Çok Şey Var

Ayakkabı, terlik ve sandalet gibi ürünlerde kalitesiyle ilk sıralarda tercih edilen Polaris ayaklarınızın konforunu en üst seviyede tutacak. Ayaklarınızın sağlını korumak ve hareket potansiyelinizi en üst seviyeye çıkarabilmek için kullanım amacınıza en uygun Polaris terlik modelini hemen sipariş etmek size çok şey kazandıracak. Ev, yurt, pansiyon gibi iç mekanlarda kullanabileceğiniz ya da dış mekanlarda gezerken ve dolaşırken kullanabileceğiniz terlikleri en üstün kalitede satın almak için ilk tercihiniz olabilir.

Ayaklarınızın yapısına uygun ortopedik, anatomik ve diğer taban modellerinde sandaletler için doğru adrestesiniz. Polaris terliklerin ayağı kavrama noktasında ki esnekliği hareket ederken de bu terlikleri oldukça kullanışlı bir araca dönüştürüyor. Spor ve klasik modellerde bulabileceğiniz Polaris terlikleri yetişkin ve çocuk kategorilerde farklı modeller halinde bulunabilmektedir. Sabo, parmak arası terlik, sandalet, ev içi terlik, ev botu gibi birçok ürün çeşidi Polarik kalitesiyle sitemiz vitrinlerinde en uygun fiyatlarla yer almaktadır.

Ayaklarda yaşanan medikal rahatsızlıklar için de özel olarak hazırlanan terlik ve sandalet modelleri bulunabilmektedir. Ortopedik terlikler buna benzer durumlar için daha çok tercih edilmekle birlikte koruyucu ve önleyici özelliğiyle ayaklarda oluşabilecek problemlerin de önüne geçmektedir. Ayak sağlığı ve konforu açısından birçok özelliği bir araya getiren Polaris terlik ve sandalet modelleri şık görünümleri ve güzel tasarımlarıyla da kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başarıyor.

Her yaş ve her kategoride bulabileceğiniz en güzel ve en kullanışlı terliklere en üstün kalite standartlarında sahip olmak gayet kolay. Ürün kategorilerinden filtreleme işlemlerini gerçekleştirerek istediğiniz ürün modelini kolayca bulabilirsiniz. Polaris terliklerin tokalı, cırtlı modelleri de bulanabilmektedir. Erkek ve kadın kategoride farklı renklerde bulunabilen terlik çeşitleri estetik zevki ve kullanım konforunu temel alarak çok yönlü özelliklerle donatılmıştır.

 

Her Yaş ve Her Kategoride Polaris Terlik Çeşitleri Bulunuyor

Polarisin terlik kalitesini çok yönlü ve çok amaçlı kullanmak için bütün imkânlar bulunuyor. Renk renk tasarımlarla ev içi terlik ve botlar; dışarıda kullanılabilecek sabo, anatomik ve ortopedik terlikler ve daha birçok farklı model en uygun fiyatlarla bulunabiliyor. Harikalar yaratan Polaris terlikleri hem kendiniz hem de çocuklarınız için sipariş edebilirsiniz.

Ev içi terlik, ev botu ve panduf gibi ayakların ısısını koruyan ürünler estetik ve şirin görünümleriyle özellikle çocukların ilgisini daha çok çekmektedir. Çocukların ilgisini çekmeyi başaran bu güzel ürünleri çocuklarınızın ayaklarını koruyan bir kalkan haline getirerek sizlerde gönül rahatlığına kavuşabilirsiniz. Hayvan figürlü panduf ev botu ve farklı diğer çeşitleri inceleyerek çocuklarınızın ilgiyle ve sevgiyle kullanacağı bu ürünleri onlara hediye olarak da alabilirsiniz.

Sıcak bir bölgede yaşayıp uzun uzun yürüyüşler yapmayı bir alışkanlık haline getirenler beş noktalı polaris terlik modelleri belki de uzun süre aradığınız araçlar olabilir. Uzun süreli kullanım, uzun süreli yürüyerek yolculuk gibi kelimelerin çakıştığı tek araç kullanışlı ayakkabı ya da terlik olsa gerek. Ayak yapısına uygun olarak hazırlanan terlikler teknolojinin en gelişmiş imkânlarından yararlanarak yürüme konforunuza kadar düşünülerek hazırlanmıştır.

Kadınlar için özel olarak topuklu ve topuksuz terlik modelleri de mevcut bulunmaktadır. Renk, çeşit ve model olarak farklılaşan topuklu ya da topuksuz terlik modelleri kullanım alanlarına ve kullanıcı zevkine göre tercih edilmektedir. Polaris güvencesiyle tercih edebileceğiniz kadın kategorisinde yer alan bu terliklerde birçok farlı çeşide göz atabilirsiniz. Kadınların en çok tercih ettiği topuklu terlikler Polarisin güncel üretim teknolojisiyle ayak kemiklerini ve yapısını da inanılmaz bir konforla rahatlığa kavuşturuyor.

Polaris parmak arası terlik konusunda da muazzam bir terlik kataloğu sunuyor. Denizin bulunduğu şehirlerde ve alanlarda rahat hareketi sağlayan parmak arası terlik çeşitleri aslında hemen hemen her yerde kullanılabiliyor. Polaris parmak arası terlik başparmak ve diğer ayak parmaklarının herhangi bir problem yaşamadan ayağın hareketini sağlamada oldukça kullanışlı bir yapıya sahiptir.

 

Polaris terlik ve ayakkabı markasının sunmuş olduğu kaliteli hizmetler sağlık açısından da oldukça önem taşıyor. Hareket hızınızı en üst düzeye taşıyan bu terliklerin ayak yapısına özel olarak hazırlanması ortopedik ve anatomik taban gibi çeşitlerde sunulması medikal ayak rahatsızlıkları içinde pek çok avantaj sunuyor.

Neden Terlik ve Sandalet Seçiminde Polarisi Seçmelisiniz

Kullanacağımız pek çok üründe bize sunacak kullanım kolaylıklarına ve sağlık yönünden sağladığı avantajlara bakarız. Ayakkabı, terlik ve sandalet gibi sık problemlerin oluşabildiği organlarımız için elbette tercih edeceğimiz ürünlerin kalitesi de oldukça önemli olsa gerek. Temelde sağlıklı bir yaşam hedefiyle seçeceğiniz terlik, ayakkabı ürünlerinde Polarisi tercih etmenizin birçok nedeni olabilir. Gelin bu nedenlere birlikte göz atalım.

Ayaklarımız günün yoğun koşulları içerisinde en çok yorulan ve çalışan organlarımızdan biridir. Neredeyse bütün ihtiyaçların karşılanması ayakların sağladığı hareket potansiyeliyle oluyor. Tabi bu durumda da ayaklarımızı en iyi şekilde korumak bizim en önemli sorumluluklarımız arasında yer alıyor. Mevsimsel hareketliliklere karşı ayaklarımızın ısısını korumak, çok fazla hareket etmemiz gereken zamanlarda ayaklarımızın sağlını korumak ve daha pek çok farklı unsurlardan ayakların olumsuz yönde etkilenmemesini sağlamak için Polarisi tercih edebilirsiniz. Kalite, şıklık, estetik, kullanışlılık gibi müşteri kitlesinin aradığı bütün özellikleri en uygun fiyatlarla sunan Polaris işte bu yüzden en çok tercih edilenler arasında.

Polaris markasının tercih edilebilirliğini yükselten bir diğer etmen de koleksiyonunda yer alan çeşitliliktir. Ayakkabı, terlik, sandalet, ev içi terlik ve botlar gibi binlerce ürün inanılmaz bir çeşitlilikle sunuluyor. Çocuklara özel ilgi çekici tasarımlar ve farklı figürlerin yansıtıldığı ürünler çocuklara yönelik koruyucu amaçlarda da estetik görünümüyle daha kullanışlı hale geliyor.

Polaris terliklerin kullanım amacında ve alanındaki çeşitliliği ise dikkatlerden kaçmıyor. Parmak arası plaj terlikler, kaymaz banyo terlikleri, tokalı ve cırtı farklı tabanlarda terlik-sandalet modelleri rengarenk tasarımlarıyla insanları etkilemeyi başarıyor. Bütün bu sebepler ve avantajlar göz önünde bulundurulduğunda işte bu yüzden Polaris.

Kadın Kategorisinde Yer Alan Ürünlerin Özellikleri

Kalitenin adresi olan Polaris kadınların tercih edebileceği birbirinden güzel kullanışlı terlik modelleriyle önemli bir alternatif. İnce eleyip sık dokuyanlardanım diyorsanız da hiçbir problem yok. Aradığınız özellikleri filtreleyerek kendinize en uygun terlik ya da ayakkabı modelini seçebilirsiniz. Kalite, kullanışlılık noktasında gönlünüz rahat olsun. Sadece sizin için uygun olan terlik modeli ve estetik görünümü dikkate alabilirsiniz. Hayalinizdeki terliği bulmanız Polaris kalite ve güvencesiyle işle bu kadar kolaydır.

Topuklu, topuksuz, tokalı, cırtlı gibi birçok farklı modelde terlik çeşitleri bulunmaktadır. Fakat bu konuda seçim yaparken kullanım şekliniz, amacınız ve terlikleri kullanacağınız yerleri dikkate almalısınız. Eğer çalıştığınız yerde kolay ve hızla hareket etmek istiyorsanız sabo terlik modelleri işinize yarayabilir. Sahil kenarında dolaşmak, sahil kasabasında gezerken kullanmak istediğiniz terlikler içinse parmak arası modelleri seçmeniz daha uygun olacaktır.

Kadınların ilgisini çeken Polaris ürünlerden ev içi terlik ve ev botları da son zamanların trendleri arasında yer alıyor. Ayak ısısını en iyi şekilde koruyan ev botları şirin görünümleriyle de estetik bir zevk uyandırıyor. Hayvan figürleriyle oluşturulmuş ev botları ve panduflar da bu trendler arasında değerlendirilebilir. Birbirinden güzel renkli ürünlerin sağladığı bütün avantajları ayaklarınızda hissetmek için daha fazla beklemeyin. Siparişinizle birlikte dilediğiniz ürünler size en kısa sürede ulaşacaktır.

Yazlık, kışlık, çalışma ve gezme konu ne olursa olsun her türlü ayakkabı, sandalet ve terlik modellerinin alternatifini kolaylıkla bulabilirsiniz. Hem de en uygun fiyatlarla filtreleme özellikleriyle bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.


Erkekler İçin Kategorize Edilen Polaris Ürünler

Erkeklerin tercih edebileceği birbirinden şık tasarımlarla ayakkabı ve ayakkabı ürünleri Polariste. Sade ve şık görünüm ya da estetik bir görünüme sahip ayakkabı, terlik gibi ürünler arıyorsanız bu markayı güvenle seçebilirsiniz. Siyah, turuncu, kahverengi ve daha birçok farklı renk tonuyla erkek terlik modellerine sitemizden göz atabilirsiniz. Comfort terlikler ve birbirinden farklı çeşitte yer alan sandaletler çok daha uygun fiyatlarda. İster spor görünüm ister klasik görünüm hayalinizdeki terliği en kolay şekilde bulabilirsiniz.

Ayak sağlınızı en iyi şekilde koruyacak ve aynı zamanda en üstün kalitede kullanım kolaylığı sunacak sandaletlerin fiyatları da gayet uygundur. Ayak yapısına uygun olarak hazırlanan Polaris terliklerin anatomik, ortopedik gibi farklı tabanları da bulunmaktadır. Topuk dikeni gibi rahatsızlıklara özel olarak hazırlanan farklı terlik modelleri de medikal rahatsızlıklarda önemli faydalar göstermektedir. Erkeklerin sık hareket etmesi ve bu sebeple ayaklarında çabuk rahatsızlık görülmesi gibi durumlarla sıkça karşılaşıyoruz. Özellikle hareketli çalışma alanında çalışan erkekler için Polaris sabo terlik modelleri oldukça kullanışlıdır.

Terlikler kullanım amacı ve kullanım alanına göre farklılaşabildiği gibi siyah, lacivert, kahverengi ve farklı renk tonlarında bulunmaktadır. Fakat genel olarak erkeklerin tercih ettiği renkler siyah, kahverengi ve lacivert olmaktadır. Tabi taraftar lisansı terliklere burada ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor için ayrı ayrı lisanslı terlik modelleri mevcuttur. Bu terliklerin modelleri de çeşitlilik göstermekle birlikte buradaki çeşitliliğin biraz sınırlı olduğunu belirtebiliriz. Taraftar terlik modelleri daha çok genç ve çocuk kesime hitap etmektedir. Fakat ilgi ve ihtiyaçla birlikte yetişkinler için de taraftar terlik modelleri zaman zaman trendler arasında yer almaktadır.

Polaris’in müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde tespit ederek en uygun özelliklerle ve en uygun fiyatlarla ürünlerini sunuyor. Kadın kategorilerinde olduğu gibi erkek kategorilerinde de birçok unsur detaylı bir şekilde dikkate alınıyor. Yaş, cinsiyet, gelişim özellikleri, medikal problemler, gelişimsel bozukluklar gibi aklınıza gelemeyecek birçok şey ayakkabı ve terliklerin üretilmesinde dikkat gösterilen detaylardır. Müşteriye en iyi kullanıcı deneyimini sunmak için özel üretim terlik ve sandalet modelleri de bulunabilmektedir.

Polarisin üretim konusunda ortaya koyduğu strateji ve performans erkekler için de en uygun seçenekleri en uygun fiyatlarla sunma konusunda önemli bir avantaj sağlıyor. Talep olan renklerde ve modellerde yapılan seri üretimler erkeklerin terlik ve sandalet ürünlerine olan ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamasında büyük faydalar sunuyor. Geniş yelpaze içerisinden aradığınızı kolayca bulabilmek de artık mümkün. Siz ne istediğinizi biliyorsanız istediğinizi kolaylıkla bulabilir ve kısa süre içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz. En güzel ürünler sizin olsun, ayaklarınızın rahata kavuşsun. Daha fazla vakit kaybetmeden sipariş için hemen vitrinlerimize göz atın.

 

 

Çocuklara Özel Terlik-Sandaletler

Çocuklara özel olarak tasarlanan ve üretilen ayakkabı, terlik gibi modellerde çocukların bilişsel, fiziksel ve psikomotor gelişimleri önemli rol oynuyor. Gelişim döneminde sürekli bir büyüme ve olgunlaşma sürecinde olan çocuklar için esnek modeller oldukça kullanışlıdır. Erken doğumun getirdiği gelişimsel problemlerin ayaklara yansıması gibi durumlarda da özel üretim ayakkabı terlim modelleri mevcuttur.

Gelişim dönemlerine göre çocuklarınız için alabileceğiniz birçok ayakkabı ürünü bulunmaktadır. Anasınıfı ya da anaokuluna giden çocuklar veya kreşte kalan çocuklar için panduflara olan talep her geçen gün artmaktadır. Evin içerisinde çocukların ayak ısılarını koruyabileceği ev içi terlik, ev botu gibi ürünler de ilgiyle karşılanırken çocukların zevkine hitap eden görünümleriyle de büyük bir sevgiyle kullanılmaktadır.

Çocuklarınızın ayaklarının gelişimine nasıl destek verebilirim, çocukların ayak konforunu nasıl sağlayabilirim gibi birtakım düşünceler içerisindeyseniz Polaris nokta atışı tercihiniz olabilir. Nasıl mı? Belki sayfalarca yazabileceğimiz bu sorunun cevabını çok daha iyi anlayabilmeniz için ürünleri kullanmanız ve bu avantajları doğrudan yaşamanız elbette daha iyi olacaktır. Fakat biz bu yazımızda olabildiğinde Polarisin terlik ve sandalet modellerini temin ederek kazanacağınız avantajlara değinmeye çalışacağız.

Çocukların yürüme becerilerini sağlıklı bir şekilde kazanabilmesini sağlayacak terlik, ayakkabı modelleri ayaklarda oluşacak gelişimsel bozukluk ve mental rahatsızlıklar içinde önemli faydalar sunabilmektedir. Ev içi kullanım için üretilen ev içi terlik modelleri yürümeye yeni başlayan çocuklar için bu davranışı pekiştirici bir deneyim de sağlamaktadır. Çocukların ayaklarında renkli, hayvan figürlü dikkat çekici terlik ve ayakkabıların olması çocukların yürüme davranışında ki motivasyonunu da önemli derecede artıracaktır. Gülerek hareket etme davranışıyla yürüme becerisini çocuklar çok daha sağlıklı ve eğlenceli bir şekilde kazanabilir. Çocuklarınızın ve sizin yüzünüzü güldürecek yürüme becerisini kazandırma noktasında Polarisin kullanışlı ayakkabı ürünlerinin faydalarından en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Ayakları kavrayan ve kollayan yapısıyla birçok farklı kategoride yer alan Polaris terlikleri çocukların ilgisini ve beğenisini kazanabilecek müthiş tasarımlarla üretiliyor. Kız çocuklarına özel kahramanlar, figürler ve renkler ayrı ayrı tespit ediliyor. Aynı şekilde erkek çocukların beğenebileceği tarzda farklı figürlerin yer aldığı terlik ve ayakkabı modelleri Polarisle hayatınıza renk katacak. Sizlerde çocuklarınız için güzel bir tercih yapmak istiyorsanız Polaris ayakkabı ve sandalet modellerine kesinlikle göz atmalısınız. Kalite, konfor, estetik tasarımla birlikte çocuklarınıza güzel bir hediye ve kullanışlı bir ürün sunma gibi aradığınız birçok şey birlikte sunuluyor.

Polaris Terlik Modelleri ve Fiyatları

Polarisin renkli ve geniş dünyası hakkında detaylı bilgi edindiğimize göre bu dünyada yer alan ve sitemizde sunulan ürünlere bir göz atmaya ne dersiniz? Kadın, erkek ve çocuk kategorisinde yer alan ürünlerin sitemizde en uygun fiyatlarla yer alıyor. Polarisin kaliteyi, estetiği ve muazzam bir kullanıcı deneyimini biraya getirdiği terlik ürünlerinde inanılmaz fiyatlar da Solmazlar Ayakkabı da! İhtiyacınız olan ve size en güzel kullanıcı deneyimini sunacak Polaris terlik modelini siz seçin biz gönderelim. Muhteşem renklerin ve muazzam kalitenin üstün konforunu ayaklarınız için istenen rahatlığa kavuşturmanın vakti daha gelmedi mi? Günün bütün yorgunluğunu üzerinde taşıyan ayaklarınızı en kaliteli terliklerle koruyup kollamak için beklemenize gerek yok. Kalitesini ve kullanışlılığını sayfalara sığdıramadığımız Polaris sandalet, terlik ürünlerini en uygun fiyatlarla sipariş ederek ayaklarınızın sağlığını en işi şekilde koruyabilirsiniz.

Erkek Polaris Terlik Modelleri

Erkek polaris terlik modelleri sade ve şık görünümleriyle oldukça ilgi çekicidir. Ortopedik, anatomik ve farklı kategoride yer alan polaris terlik modellerinin ürün tanıtımları aşağıda yer almaktadır. Ayaklarınızda en üstün yararı ve en iyi konforu sağlamak için onlarca alternatifiniz olduğu ürünler arasından seçim yaparken dikkate almanız gereken bazı noktalar var. Terlik numarası, terliğin rengi ve modeli, terliğin taban yapısı gibi unsurlar dikkat edilmesi gereken son derece önemli noktalardır.

Polaris Terlik Erkek Kategorisinde Yer Alan Ürünler

Solmazlar Ayakkabı güvencesiyle sizlere sunduğumuz Polaris sandalet-terlik modellerine ait ürünlerin görselleri ve ürünler hakkında ki bilgiler aşağıda yer almaktadır. Ayaklarınız için en kullanışlı terliği seçebilmenizde rehber olacak bu içerikler en uygun ürünü sizin almanızı sağlayacaktır.

Polaris 600077 Lacivert Erkek Ev İçi Terlik

Polaris lacivert erkek ev içi terlik evinizde ayaklarınızın ısısını koruyarak rahat hareket potansiyeli sağlamaktadır. Özellikle kış aylarında tercih edebileceğiniz bu ürün yurt, pansiyon gibi alanlar içinde gayet kullanışlıdır. Terliğin taban yapısı konforlu kullanımı sağlayan en önemli ayrıntıdır. Poliüretan tabanlı yapıya sahip ev içi terlik modelinin fiyatı ise 60 Tl değerindedir.

Polaris 4M0203 Siyah Erkek Ev İçi Terlik

Siyah rengi ve şık görünümüyle tasarlanan bu model ayakların konforunu en üst seviyede tutarak en uygun ısıyı ayaklarda sağlamaktadır. Böylelikle ayak konforunu, hareket potansiyelini ve doğal olarak kullanıcı memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır. Polaris ev içi terlikleri arasından gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz 4M0203 Siyah modelin fiyatı 80 Tl olup sağladığı kullanıcı deneyimine ve sunduğu avantajlara göre oldukça uygun bir fiyattadır.

Polaris 4M0203 Kahve Erkek Ev İçi Terlik

Polarisin ev içi terlik çeşitlerinde ilgi çekici olan bu model yukarıdaki ürünün kahverengi tonuna sahip çeşididir. Özellikle ve yapı bakımından tamamıyla yukarıdaki ürünle benzerlik gösteren bu ürün sade bir görünüm ve kahverengi bir renk seçenler için idealdir.

Polaris 600548 Lacivert Erkek Panduf Ev Botu

Kışın soğukluğundan ayaklarınızı en iyi şekilde korumak ve aynı zamanda ayaklarınız için en iyi konforu sağlamak istiyorsanız Polaris ev botları size harika özellikler sunuyor. Nasıl mı? Ayaklarınızı sıcacık tutan yapısıyla birlikte konforlu tabanları hareket potansiyelinizi en üst seviyede tutmaktadır. Böylelikle hem rahat bir şekilde hareket edebilir hem de ayağınızın ısısını en uygun seviyede tutabilirsiniz. Polarıs erkek ev botu lacivert renkli bu ürünün fiyatı ise 70 Tl olarak belirlenmiştir.

Polaris 160273 Kahve Erkek Deri Ortopedik Terlik

Ortopedik terlikler son zamanların terlik trendinde önemli bir yer edinmiştir. Polaris ortopedik terlik modelleri arasında yer alan bu ürün ayak tabanındaki üstün konforuyla sizin tercihiniz olabilir. Ayağın anatomisine uygun olarak hazırlanan ortopedik sandalet, ayakkabı ve terlik modelleri arasından en uygun fiyatla sipariş verebileceğiniz bu ürünün fiyatı ise 127,5 Tl’dir.

Polaris 160273 Siyah Erkek Deri Ortopedik Terlik

Deri kaplama ve ortopedik tabanın bir araya geldiği bu üründe konfor ve kullanıcı deneyimini oldukça iyi bir profil çiziyor. Uzun süreli kullanımıyla bilinen bu ürün bu süre zarfında sağladığı konfordan da hiç ödün vermiyor. Siyah erkek teri ortopedik terlik modelini hemen satın almak için acele edin. Çünkü bu kalite ve bu konforu sağlayan terlik modelinin fiyatı 127,5 Tl.

Polaris 00a450 Beyaz Erkek 5 Nokta Doktor Sabo Terlik

Kar beyaz rengiyle şirin bir görünüme sahip olan sabo terlik modelini rahat hareket potansiyeli sağlamak istediğiniz her alan için tercih edebilirsiniz. Özellikle hareket ihtiyacı yüksek olan çalışma yerleri için kullanılan 5 nokta sabo terlik modeli Polaris kalitesi ve konforuyla şimdi daha çok tercih ediliyor. Çalışma alanlarınızda en büyük kozunuz olacak bu terliğin fiyatı ise 110 Tl olup hem ayağınıza hem bütçenize uygundur.

Polaris 00a450 Siyah Erkek 5 Nokta Doktor Sabo Terlik

İş yerinde güvenle ve konforla kullanabileceğiniz 5 nokta sabo terlik modelini Polaris’ farkıyla çok daha uygun fiyatlarda alabilirsiniz. Bu fiyata bu konfor kaçmaz diye sloganlaştırabileceğimiz Siyah renkli Polaris sabo terlik 110 Tl fiyatıyla sizleri bekliyor.

Polaris Kadın Terlik Ürünleri

Kadınların ilgiyle inceleyebileceği ve güvenle kullanabileceği Polaris terlik ürünleri Solmazlar güvencesiyle en uygun fiyatlarda. Şık tasarım, rahat kullanım ve üstün konforu bir arada tutan Polaris sandalet-terlik kadın modellerine göz atarak sizin için en kullanışlı olacak terlik modelini seçmek ister misiniz? O zaman bu ürünleri hemen inceleyin.

Polaris Terlik Kadın Kategorisinde Yer Alan Modeller

Farklı renklerde ve modellerde kadın terlikleri için Polaris büyük avantajlar sunuyor. Alacağınız terliklerin kullanımı noktasında beklediğiniz bütün özellikler Polaris terlik modellerinde fazlasıyla yer alıyor. Tokalı, cırtlı, topuklu ve daha birçok farlı kadın terlik modellerine gelin birlikte göz atalım.

Polaris 600019 Pudra Kadın Ev İçi Terlik

Polarisin Pudra kadın ev içi terlik modeli evlerde ayakların ısısını en iyi seviyede tutarak muazzam bir kullanışlılık yaratıyor. Uzun ömürlü kullanabileceğiniz bu terlik modeli kadınların sıkça tercih ettiği bir modeldir.

Polaris 158560 Siyah Kadın Hastane/Hemşire Comfort

Çalışanlar kadınların tercih edebileceği bu model eğer sıkça hareket eden bir meslekte çalışıyorsanız size birçok kolaylık sağlayacaktır. Polaris hastane comfort terlik özellikle hemşireler için birçok kolaylığı sağlamaktadır.

Polaris 400263 Kadın Gümüş Simli Günlük Terlik

Polaris gümüş simli terlik kadınların günlük olarak tercih ettiği en çok talep gören terliklerdendir. Sade görünümüyle ve rahat hareket potansiyeliyle güvenle kullanabileceğiniz bu modelin fiyatı 42,5 Tl.

Polaris 161028 Krem Kadın Topuklu Terlik

Topuklu terlik modelleri arasında kullanışlılığı ve kalitesiyle ön plana çıkan krem renkli polaris topuklu terlik modelini severek kullanacağınızdan şüpheniz olmasın. Kullanışlılığı ve kalitesiyle fark yaratacak bu ürünün fiyatı ise 90 Tl.

Polaris 315398 Kırmızı Kadın Topuklu Günlük Terlik

Polaris günlük kullanımda topuklu terlik arayanlar için kırmızı rengiyle bu model önemli bir alternatif. Kırmızı kadın topuklu terliğin fiyatı ise 80 Tl. Bu terlik modelinin yüzey rengi mavi ve siyah olarak bulunmaktadır.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.