Çocuklar İçin Tercih Edebileceğiniz Terlik Önerileri

01-03-2021 09:11
Çocuklar İçin Tercih Edebileceğiniz Terlik Önerileri

Çocuklar İçin Tercih Edebileceğiniz Terlik Önerileri

Gelişim evrelerinin hız kazandığı çocukluk döneminde terlik ve ayakkabı seçimi dikkat edilmesi gereken önemli bir süreçtir. Hareket enerjisinin çok yüksek olduğu bu dönemde estetik, rahat hareket etmeyi kolaylaştıracak terlikler ya da ayakkabılar tercih edilmelidir. Ayakkabı ve terlik tercihinde son derece önemli olan bu hususun veliler tarafından dikkate alınması gerekiyor. Çocukluk dönemi kendi içerisinde farklı dönemlere ayrılabildiği için renk, tasarım, büyüklük gibi detaylarda tercih edilebilirlik de yaşa göre değişmektedir. O halde çocukların dönem ve yaşlarına göre hangi modelleri tercih edebileceğinize bir göz atmaya ne dersiniz?

Kreş/Anaokulu Dönemi Çocuklar İçin Terlik Seçimi

Çocuklar özellikle çocukluk döneminin ilk yılları boyunca daha renkli, farklı motiflerle donatılmış ayakkabı ve terlik ürünlerine ilgi gösterirler. Bulunduğunuz yerdeki iklim koşullarını ve yaşam stillerini dikkate alarak anaokulu dönemindeki çocuklarınız için inanılmaz seçeneklere sahipsiniz. Renk, marka ve model bakımından birbirinden güzel tasarımlarla üretilmiş terlik ve panduf ürünleri tercihleriniz doğrultusunda kolaylıkla bulabilirsiniz.

Kreş döneminde ki çocuklar için size önerebileceğimiz 4 ürün var. Bu ürünleri kendi hedef kriterlerinizle karşılaştırarak en uygun fiyatla sitemizden temin etme imkânına sahip olduğunuzu unutmayın!

Polaris Sarı Çocuk Panduf

Gezer Lacivert Çocuk Kreş/Anaokulu Yazlık Panduf

Doktor Kırmızı Köpekli Çocuk Anaokulu Panduf

Akınal Bella Kırmızı Çocuk Hayvan Figürlü Panduf

7-11 Yaş Arası Çocuklar İçin Tercih Edebileceğiniz Modeller

Bu dönemde çocukların ilgileri gelişmekte olduğu için özellikle taraftar motifli terlik ya da ayakkabı modellerde erkek çocuklar için daha dikkat çekicidir. Benzer şekilde kız çocuklarında ise benzer bir eğilimi renk seçimi konusunda olduğunu söyleyebiliriz. İşte bu dönemde ki çocuklar için tercih edebileceğiniz 4 farklı ürün.

Gezer 11467 Çocuk Kaydırmaz Havuz/Deniz Terlik Sandalet

Gezer 11384 Renkli Çocuk Parmak Arası Havuz Terlik

Akınal Bella Deniz Terlik Mavi Çocuk 

Gezer Pembe Çocuk Kaydırmaz Havuz Terlik

Tavsiye ürünler listesinde yazan ürünlerimizi değerlendirerek en uygun fiyatlarla sitemizden temin etme imkânlarına sahip olduğunuzu tekrar hatırlatmak isteriz. Bu muhteşem ürünlerle birlikte aradığınız farklı modeller içinde filtreleme özelliğini kullanarak sitemizde kolaylıkla aratabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.